Egy kis bejelentés: az angolokról szóló posztsorozatot nem a saját írásommal tervezem megnyitni, a hetedikes órák ugyanis aránylag klasszikusak voltak és, lássuk be, eltelt négy év és annyira nem markáns, mint mondjuk az alkotóház. Így egy vendégszerző, aki ugyanannál a tanárnál tanult a közelmúltban, jelentkezik majd egy szösszenettel, s utána jön a többi angolórám.

A GO-poszt is hasonló lesz ebben a tekintetben, de nem teljesen ugyanez: én megírom a (pozitív) tapasztalataimat, de mivel pontosan tudom, hogy másoknak más csoportban nem így ment, ezért nagy jelentősége lesz egy másik GO-csoport élményeit elregélő vendégposztnak. Hogy mekkora a különbség? Legyen elég annyi, hogy az egyik szerzőjelöltem azt mondta, „nem tudok írni róla, aludtam”. Irónia ide vagy oda, ez azért mindenképpen érdekes lesz.
 
Van egy csomó filozofálgatós írásötletem, majd valamikor megírom ezeket is. Sok minden van még a posztlistában is, de mint észrevehettétek, azokkal alig haladok – valami mindig van.
 
Ui.: Ma filozofálgatós poszt lesz (hacsak nem akad jobb ötletem vagy más kedvem), aki értékelte a személyiségközpontúságról szólót, az ezt is érdekesnek fogja találni.